Keitä me olemme

Heli Koistisella ja Ranja Koverolalla on molemmilla 20 vuoden kokemus organisaatioiden kehittäjinä ja johdon valmentajina.

Heli on erikoistunut johdon ja esimiesten kehittämiseen ja muutosjohtamiseen. Helin työssä yhdistyvät vahva näkemys HRD:stä sekä coaching ja fasilitoiva työote. Helin työssä näkyy myös hänen kokemuksensa kansainvälisten organisaatioiden johtamisen arjesta – matriiseista linjaorganisaatioihin ja maatasolta kansainvälisiin yhteistyöverkostoihin.

Helin työstä voit lukea lisää myös osoitteessa www.eloinn.fi

Ranja-Koverola-RJ1

Ranja on erikoistunut haastaviin vuorovaikutustilanteisiin ja työskentelee erityisesti asiantuntijaorganisaatioiden johdon ja asiantuntijaesimiesten parissa. Viimeiset 12 vuotta Ranja on toiminut myös Suomen coaching-yhdistyksen arvostetun Coaching-koulutuksen vastaavana valmentajana sekä valmentavan esimiestyön kouluttajana.

Ranjan työstä voit lukea lisää myös osoitteessa www.VastarannanCoach.fi

Ranja ja Heli tapasivat toimiessaan toinen Suomen coaching-yhdistyksen ja toinen kansainvälisistä coaching-sertifioinneista vastaavan ICF Finlandin johdossa. Värikkäinä esiintyjinä ja käytännönläheisinä, tuloksia painottavina valmentajina tunnetut naiset tunnistivat toisissaan intohimon suomalaisen johtajuuden kehittämiseen ja alkoivat yhdessä toimia Rohkean johtajuuden lähettiläinä.

Valmennustapamme on:

  • Käytäntöönpanoa ja konkreettisia tuloksia painottava
  • Osallistava ja henkilöstön olemassaolevan osaamisen esiin nostava
  • Ihmisiä arvostava ja tunnejohtajuutta tehokkaasti hyödyntävä