Lokakuu 2017 – Johtajuuden olennaisin kysymys (ja vastauksia)

Tässä aamiaisherättelyssä kysymme mikä on sinulle olennaisin kysymys liittyen johtajuuteen ja esimiestyöhön?

Millainen on tulevaisuuden rohkea johtaja? Mitä asioita pitää johtajana huomioida, kun haluaa onnistua nyt ja tulevaisuudessa? Millaisia riskejä liittyy rohkeaan johtajuuteen – entä mitä voi organisaationa tai johtajana menettää, jos ei toimi rohkeasti? Vai jotakin aivan muuta?

Oman kysymyksesi ei tarvitse olla juuri se johtajuuden ”tärkein” kysymys. Riittää että se on pyörinyt mielessäsi tai pohdituttanut sinua viime aikoina.

Lähetä meille kysymyksesi tai oma ajatuksesi aiheesta ja osallistu 10.10. Aamiaisherättelyymme, jossa etsimme yhdessä vastauksia johtajuuden kiinnostavimpiin kysymyksiin.

Tilaisuuden vetävät muutosvalmentaja ja coach ACC Heli Koistinen sekä vuorovaikutusvalmentaja ja coach ACC Ranja Koverola. Heli ja Ranja ovat valmentaneet esimiehiä ja johtoa yli 18 vuoden ajan. Ranjan ja Helin valmennuksissa nauretaan paljon ja haastetaan vanhoja tottumuksia, mutta eteenpäin mennään tehokkaasti, käytännönläheisesti ja selkokielellä. Tule sinäkin mukaan!

Ilmoittaudu mukaan – ja haasta myös kollegasi mukaan esittämään kysymyksiä ja vastaamaan niihin

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.9.2017. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan jo tänään. Jos haluat ilmoittaa muitakin henkilöitä organisaatiostasi, laita lisätietokenttään mukaan myös heidän nimensä ja sähköpostiosoitteensa.

Huomioithan, että valmennus on osallistujalle ilmainen, mutta perumattomasta poisjäännistä perimme 120 €+alv järjestelymaksun.

Aiemmat aamiaisherättelyt saivat erinomaiset palautteet liiketoimintajohdolta ja HR:ltä, muun muassa nämä:

”Hyvä – juuri tätä kaivattiin (nyt kun Suomen julkinen keskustelu on niin negatiivista)”
”Älyttömän hyvä – siis meidän organisaatiossa käytävillä kuhisi, että niin missä ne oikein kävi, päästäiskö mekin”
”Kiitos, olen todella iloinen että kohtasimme (sillä niinkuin tiedät, positiivisen tekemisen vireen ylläpito on organisaatiossamme ollut haasteena)”
”Siis kaikki se puhe ja jutut, mitkä siellä tehtiin, oli hyviä, mutta eniten minua kiinnosti ne sinun kysymykset. Olet varmasti hyvä coach.”
”Hienoa kuulla, miten tämä vahvisti edelleen niitä ajatuksia, joita meillä on ollut (siitä, mihin suuntaan kehittää strategiaa)”

Ilmoittaudu mukaan tänään, ei maksa mitään 🙂