Helmikuu 2018 – Oppimien ja kokeilujen kulttuuri

”Oppimisen ja kokeilujen kulttuuri” 15.2.2018

Osallistu ilmaiseksi
Innostavaan Rohkean Johtajuuden aamiaisherättelyyn

Kehitä uusi oppimisen ja rohkeiden kokeilujen kulttuuri

Teknologia ja muutokset haastavat meitä toimimaan ja muuttumaan aina vain nopeammin – tai siltä se ainakin tuntuu. Tarve oppimiselle ja muutokselle on huutava, ja joskus me jopa onnistumme saavuttamaan hyviä kehityshyppyjä. Haastavaa on kuitenkin se, miten saada oppimisesta ja oivaltamisesta niin luontevaa, että se tapahtuu ikäänkuin itsestään – tulee osaksi kulttuuria.

Tämänkertaisessa aamiaisseminaarissa puhumme rohkean johtajan roolista rohkean oppimiskulttuurin luomisessa, annamme vinkkejä ja ideoita sen rakentamiseen sekä haastamme organisaatioita pieniin kokeiluihin.

Ilmoittaudu siis mukaan aamiaisseminaariin kuulemaan asiantuntijoidemme ajatuksia, jakamaan omia ajatuksiasi ja oppimaan myös muilta.

Tilaisuudesta saat vastauksia kysymyksiin kuten:

  • Mikä edistää työyhteisön oppimisen ja uuden luomisen kulttuuria?
  • Mikä on olennaista, kun rakennetaan monipuolisesti oppimista tukevaa kokonaisuutta?
  • Mitä uutta oppimiseen tuo digi?
  • Voiko verkossa opiskella tehokkaasti?
  • Mikä edistää oppimista verkossa?
  • Millaisilla pienillä teoilla ja aloitteilla voidaan edistää yhdessä luomisen ja oppimisen kulttuuria?

Lisäksi kerromme Rohkean johtajan oivallusta ja oppimista tukevista kompakteista verkkokoulutuksista, joihin saat tilaisuuden päätyttyä demotunnukset itsellesi 2 viikoksi.

Ilmoittaudu mukaan

Osallistu 15.2.2018 herättelyymme co-working hub M.O.W:lla Pieni Roobertinkatu 9:ssä klo 9-11.

Tilaisuuden vetävät muutosvalmentaja ja coach ACC Heli Koistinen sekä vuorovaikutusvalmentaja ja coach ACC Ranja Koverola. Heli ja Ranja ovat valmentaneet esimiehiä ja johtoa yli 17 vuoden ajan. Ranjan ja Helin valmennuksissa nauretaan paljon ja haastetaan vanhoja tottumuksia, mutta eteenpäin mennään tehokkaasti, käytännönläheisesti ja selkokielellä. Tule sinäkin mukaan!

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 9.2.2018. Varmista paikkasi ja ilmoittaudu mukaan jo tänään. Jos haluat ilmoittaa muitakin henkilöitä organisaatiostasi, laita lisätietokenttään mukaan myös heidän nimensä ja sähköpostiosoitteensa.

Huomioithan, että valmennus on osallistujalle ilmainen, mutta perumattomasta poisjäännistä perimme 120 €+alv järjestelymaksun.

Aiemmat aamiaisherättelymme ovat saaneet erinomaiset palautteet liiketoimintajohdolta ja HR:ltä, muun muassa nämä:

”Hyvä – juuri tätä kaivattiin (nyt kun Suomen julkinen keskustelu on niin negatiivista)”
”Älyttömän hyvä – siis meidän organisaatiossa käytävillä kuhisi, että niin missä ne oikein kävi, päästäiskö mekin”
”Kiitos, olen todella iloinen että kohtasimme (sillä niinkuin tiedät, positiivisen tekemisen vireen ylläpito on organisaatiossamme ollut haasteena)”
”Siis kaikki se puhe ja jutut, mitkä siellä tehtiin, oli hyviä, mutta eniten minua kiinnosti ne sinun kysymykset. Olet varmasti hyvä coach.”
”Hienoa kuulla, miten tämä vahvisti edelleen niitä ajatuksia, joita meillä on ollut (siitä, mihin suuntaan kehittää strategiaa)”

Ilmoittaudu mukaan tänään, ei maksa mitään 🙂