Tammikuu 2016 – Rohkea ja aito johtaja

Haasta itsesi: On hullua tehdä samaa ja odottaa eri tuloksia. Miksi aito ja rohkea johtaminen on ainoa vaihtoehto kasvuun ja liiketoiminnallisiin tuloksiin?

 

Tammikuussa 2016 järjestetään kolmas ilmaisen huippuvalmennus organisaation johdolle ja myynnille sekä HR- ja muutosjohtajille.

Miksi valmennus on ilmainen vaikka normaalisti laskutan yhdestä osallistujasta 995€? No siksi, että pääsisin kanssasi puhe-etäisyydelle. Jos puhun aidosta ja rohkeasta johtamisesta, moni ajattelee suoralta kädeltä, että kyseessä on jokin positiivisuushörhöjen haihattelu. Ei ole. Kyseessä on ainoa toimiva tapa jolla johtaa Y-sukupolvea ja saada organisaatio riittävän notkeaksi menestymiseen nykyisen vauhdin keskellä.

Lukujakin pitää tuijottaa ja tavoitteita asettaa, mutta johtajana menestyminen on nykyään kiinni enemmän tilanneälystä, tunnetaidoista ja kyvystä laittaa itsensä peliin. Ilman näitä on mahdotonta pitää hommaa hanskassa. Suunnitellen ja analysoiden kaikki näyttää paperilla täydelliseltä, mutta toteutusvaiheessa jokin tökkii. Tämä turhauttaa monia johtajia ja vielä enemmän se turhauttaa johdettavia.

 

Kun osallistut ilmaiseen valmennukseen, saat 2,5 tunnissa:

 1. Innostusta, energiaa ja hyvän verkoston
 2. Tiedät, mikä estää organisaation sisällä parempia tuloksia juuri nyt
 3. Opit kolme asiaa, joiden on muututtava
 4. Opit, mitä juuri sinä voit tehdä, jotta muutos kasvun tielle ja tuloksiin saadaan aikaan
 5. Kuulet johtamisen uskomuksia murskanneen Vincit Oy:n Johanna Pystysen näkemyksiä
 6. Saat nopean startin johtajuutesi kehittämiseen. Aito johtajuus ei ole rooli mikä otetaan – se on ”ihmisenä ihmiselle” kehityspolun  päämäärä, johon kasvetaan.

Kaksi ja puoli tuntia saattaa tuntua paljolta. Varsinkin jos on muita asioita pöydällä. Itse ajattelen, että jos sinulla ei ole aikaa johtajuuden kehittämiselle, tarkoittaa se todennäköisesti sitä, että myös organisaatiosi pistää itsensä henkiselle säästöliekille. Tehdään pakolliset jutut, mutta ei mitään uudistavaa. Ei varsinkaan mitään sellaista missä on riski mukana. Ja tämä puolestaan johtaa hitaaseen, kiduttavaan kulttuuriin:

 

Valinta siitä, mihin haluat kulttuurinne menevän, on sinun. Sinun johtajuutesi antaa suunnan sille, mitä organisaatiossasi tapahtuu ja mitä organisaatiosi edustaa.

 

Oletko havainnut omassa organisaatiossasi merkkejä pysähtyneisyydestä:

 • riskien välttelyn kulttuuri: varovainen, rauhallinen, ehkä jopa hieman byrokraattinen, säästöjen kulttuuri
 • onnellisuuskulttuuri: kaikki päälle päin hyvin ja ihmiset tyytyväisiä
 • satunnaisuuskulttuuri: onnistumisiakin tulee, mutta ne eivät rullaa jouhevasti kaikkialla organisaatiossa
 • pelon, virheiden (ja vastuun) välttelyn kulttuuri: kehitystä tapahtuu hitaammin kuin toivoisit, tiedonkulku on este toiminnan kehittymiselle
 • johtaja hoitaa -kulttuuri: haasteena luottamus ja vastuu – joudut johtajana tekemään itse tai varmistelemaan

Jos olet, älä huoli. Et ole yksin. Kehitysmatkaa ei voi aloittaa sieltä missä ei vielä ole ja siksi on hyvä tiedostaa missä on nyt.

Ilmainen valmennukseni on sinua varten, joka haluat kehittää organisaatiosi muutosjoustavuutta ja hyvää tuloksentekovirettä:

 •  mukaansatempaava tekemiskulttuuri: kiinnostava – asiakkaiden, henkilöstön, sidosryhmien silmissä ja tulosta syntyy – kuin itsestään
 • aidosti tekijöitään arvostava osaamisen ja tekemisen kulttuuri: vahvojen yksilöiden potentiaalia kasvattava tapa toimia ja tehdä
 • tavoitteellinen mutta sopivan salliva ja avoin kulttuuri: täällä innostetaan ja innostutaan – päämäärästä!
 • yhteisöllinen palvelukulttuuri: täällä kaveria autetaan ja tehdään yhdessä – silloin, kun se on tarpeellista (ja se näkyy myös asiakkaille)
 • kokeileva ja innovatiivinen kulttuuri: yritys, jossa on sopiva tekemisen meininki, ei jää paikoilleen vaan lyö muut laudalta – helposti

Edelliset aamiaisseminaarit saivat erinomaiset palautteet liiketoimintajohdolta ja HR:ltä, muun muassa nämä:

 • ”Hyvä – juuri tätä kaivattiin (nyt kun Suomen julkinen keskustelu on niin negatiivista)”
 • ”Älyttömän hyvä – siis meidän organisaatiossa käytävillä kuhisi, että niin missä ne oikein kävi, päästäiskö mekin”
 • ”Kiitos, olen todella iloinen että kohtasimme (sillä niinkuin tiedät, positiivisen tekemisen vireen ylläpito on organisaatiossamme ollut haasteena)”
 • ”Siis kaikki se puhe ja jutut, mitkä siellä tehtiin, oli hyviä, mutta eniten minua kiinnosti ne sinun kysymykset. Olet varmasti hyvä coach.”
 • ”Hienoa kuulla, miten tämä vahvisti edelleen niitä ajatuksia, joita meillä on ollut (siitä, mihin suuntaan kehittää strategiaa)”

Mikäli haluat aloittaa matkan kanssani kohti aitoa ja rohkeaa johtamista, jonka avulla luot organisaatiokulttuurin, joka lyö kilpailijat laudalta, tule ilmaiseen valmennukseeni.

Täytä tietosi alle ja ilmoittaudu heti mukaan 2,5 tunnin ilmaisvalmennukseen Helsingissä. Otan valmennukseen vain rajoitetun määrän ihmisiä ja paikat huippuvalmennukseen täyttyvät nopeasti.

Huomioithan, että valmennus on osallistujalle ilmainen, mutta perumattomasta poisjäännistä perimme 120 €+alv järjestelymaksun.